Postup přípravy receptu Bylinkové kuřecí řízky:
Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a lehce je naklepeme paličkou. Vhodné je naklepávat je přes potravinářskou fólii či mikrotenový sáček. Okraje řízků nakrojíme, maso po obou stranách posolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Rajská jablíčka nařízneme do křížku, spaříme je horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Bylinky opláchneme, necháme okapat a nakrájíme. Na pánvi si rozpálíme olej, rychle na něm opečeme připravené řízky a vyjmeme je z pánve. Poté na stejné pánvi orestujeme čtvrtky rajčat, přidáme máslo, na proužky nakrájený šunkový salám, nasekané bylinky a vše osmahneme. Do této směsi přidáme zpět řízky a společně asi 5 minut podusíme. Podáváme s rýží, ale můžeme i s bramborem, bramborovými hranolky či s americkými bramborami.