Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylinkový chlebíček

fotka Bylinkový chlebíček
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 50

Použité suroviny receptu Bylinkový chlebíček:

olivový olej ve spreji  | 7 g sáček sušeného droždí  | 2 hrnky celozrnné mouky  | 50 g rajského protlaku  | 1 hrnek strouhaného čedaru  | 2 lžíce směsi sušených bylinek

Postup přípravy receptu Bylinkový chlebíček:

Předehřejte troubu na 220 st. C. Chlebíčkovou formu o rozměrech asi 23x13x7 cm lehce vystříkejte olejem.
Do malé mísy nalijte 1/2 hrnku teplé vody, posypejte ji droždím a nechte asi 5 minut stát. Mouku nasypejte do velké mísy, přidejte k ní směs droždí a míchejte, dokud nezískáte pružné těsto.
Těsto vyklopte na podložku poprášenou moukou a po 5 minutách hnětení z něj vytáhněte dlouhý obdelník. Na těsto naneste rajský protlak a posypejte je sýrem a bylinkami. Poté těsto jemně srolujte, vytvarujte bochníček a vložte ho do formy. Přikryjte jej fólií nebo vlhkou utěrkou a nechte odstát na teplém místě, dokud nenakyne na dvojnásobnou velikost.
Těsto pak pečte, až získá zlatavě hnědou barvu a bude propečené.


Fotky receptu Bylinkový chlebíček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinkový chlebíček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !