Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 12.12. 2024
Dnes má svátek Simona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čabraka

fotka Čabraka
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Čabraka:

1 ks uzené koleno  | 2 ks bobkové listy  | 4 ks celé pepře  | 2 kuličky jalovcového koření  | 4 kuličky nové koření  |  cibule  | 5 ks brambor  |  kořenová zelenina  |  kysané zelí  |  fazole sterilované ve slaném nálevu  |  namočenou hrst sušených hub  | kelímek zakysané smetany  |  popř. jíška

Postup přípravy receptu Čabraka:

Uzené koleno uvaříme do měkka spolu s cibulí a kořením, scedíme a po zchladnutí maso nakrájíme na kostičky. Mezitím vaříme ve vývaru z kolena brambory, kořenovou zeleninu a namočené houby, když je zelenina měkká, přidáme pokrájené zelí a okapané fazole. Ještě chvíli povaříme. Komu se zdá polévka málo hustá, může zahustit jíškou, ale většinou to není třeba. Po odstavení vmícháme kysanou smetanu a nakrájené maso, můžeme dosolit, ale vývar z kolena bývá slaný dost.




Fotky receptu Čabraka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čabraka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !