Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čalamáda z červené řepy

fotka Čalamáda z červené řepy
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Čalamáda z červené řepy:

2 kg červené řepy  | 1 lžíce octa na uvaření  | 1 kg bílého zelí  | 1 kg papriky  | 1 kg cibule  | nálev  | 500 ml octa  | 1-2 lžičky fenyklu  | 1 Deko  | 240 g cukru krupice

Postup přípravy receptu Čalamáda z červené řepy:

Očištěnou červenou řepu uvaříme s trochou octa do poloměkka. Pak ji oloupeme a nakrájíme ozdobným nožem na kostičky nebo širší proužky. Zelí a papriku nakrájíme na nudličky a cibuli nadrobno.

Zeleninu střídavě plníme do umytých skleniček. První vrsta paprika, na ní zelí, červená řepa a nahoru cibuli.

Smícháním octa, oleje, fenyklu, cukru a deka si připravíme nálev. Dobře ho promícháme a zalijeme všechny sklenice se zeleninou. Pokud nálev nevystačí, doplníme vodou nebo použijeme přecezenou vodu, ve které jsme vařili řepu - v tom případě bude čalamáda mít tmavě červenou barvu. Sklenice uzavřeme.

Čalamádu z červené řepy sterilujeme na 90°C asi 20 minut.


Fotky receptu Čalamáda z červené řepy:

Čalamáda z červené řepy
Čalamáda z červené řepy
Čalamáda z červené řepy
Čalamáda z červené řepy
Čalamáda z červené řepy
Čalamáda z červené řepy
Fotky vložil: piskotik,Bugy,MichelePrg,tvackova1 
Hodnocení receptu Čalamáda z červené řepy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !