Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát na houbách

fotka Candát na houbách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Candát na houbách:

250 g candáta  | 350 g čerstvých žampiónů nebo jiných čerstvých hub  | 2 cibule  | 40 g másla  | 1 vejce  |  strouhanka  |  tuk na smažení  |  sůl

Postup přípravy receptu Candát na houbách:

Očištěnou, vykuchanou a naporcovanou rybu si nachystáme, houby očistíme nakrájíme a opečeme s cibulkou na másle. Na porci ryby rozložíme houby, rybu stočíme, spíchneme párátkem, obalíme v rozšlehaném vejci a ve strouhance, a na pánvi po obou stranách opečeme. Podáváme s ovocem nakládaným do octa a tatarskou omáčkou.


Fotky receptu Candát na houbách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát na houbách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky