Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát na houbách

fotka Candát na houbách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Candát na houbách:

250 g candáta  | 350 g čerstvých žampiónů nebo jiných čerstvých hub  | 2 cibule  | 40 g másla  | 1 vejce  |  strouhanka  |  tuk na smažení  |  sůl

Postup přípravy receptu Candát na houbách:

Očištěnou, vykuchanou a naporcovanou rybu si nachystáme, houby očistíme nakrájíme a opečeme s cibulkou na másle. Na porci ryby rozložíme houby, rybu stočíme, spíchneme párátkem, obalíme v rozšlehaném vejci a ve strouhance, a na pánvi po obou stranách opečeme. Podáváme s ovocem nakládaným do octa a tatarskou omáčkou.


Fotky receptu Candát na houbách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát na houbách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles