Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát na smetaně

fotka Candát na smetaně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Candát na smetaně:

1,5 kg candáta  | 250 g žampionů  | kelímek smetany  | 2 žloutky  | 150 g strouhaného sýra  | dle potřeby máslo  | dle potřeby hladká mouka  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř

Postup přípravy receptu Candát na smetaně:

Rybu nakrájíme na větší kusy, obalíme v mouce a na másle ji opékáme po obou stranách 10 minut. Vyjmeme ji z pánve a vložíme jí do zapékací misky. Žampiony bez nožiček nakrájíme, a v pánvi na zbylém másle podusíme. Osolíme, opepříme a přidáme do misky k rybě. Smetanu povaříme, přidáme mimo oheň žloutky, osolíme a opepříme. Omáčkou v misce rybu přelijeme, posypeme sýrem a ve vyhřáté troubě 10 minut zapékáme. Příloha-brambory.


Fotky receptu Candát na smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát na smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles