Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát na zelenině

fotka Candát na zelenině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Candát na zelenině :

1000 g candátů  | 10 malých mrkví  | 4 petržele  |  celer  |  sůl  | 10 kuliček pepře  | 10 kuliček nového koření  |  tatarská omáčka

Postup přípravy receptu Candát na zelenině :

Ryby vykucháme a rozdělíme na porce, zeleninu očistíme a nadrobno nakrájíme. Povaříme ve slané vodě s kořením asi 10 minut, scedíme ji a ve vývaru ze zeleniny povaříme candáta. Vaříme mírným plamenem asi 10 minut, aby se nám maso nerozpadlo. Uvařené porce dáme na talíř, obložíme zeleninou a polijeme tatarskou omáčkou. Podáváme s opékanými bramborami.


Fotky receptu Candát na zelenině :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát na zelenině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !