Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát pečený v soli

fotka Candát pečený v soli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Candát pečený v soli:

1 ks candát  | 1 kg soli  | 8 ks bílků  | 2 lžíce polohrubé mouky  |  rostlinný olej  |  alobal  |  citron  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Candát pečený v soli:

Očištěného, vykuchaného a omytého candáta osušíme, na čistou utěrku nasypeme lžíci soli, candáta vytřeme solí z vnitřní strany a sůl rozetřeme i po povrchu. Potom opláchneme vodou a osušíme. Takto připraveného candáta odložíme na chladné místo. Bílky, lžičku soli a polohrubou mouku vymícháme téměř do pěny. Vmícháme 1 kg soli a rovněž odložíme na chladné místo. Dvojmo složený alobal potřeme rostlinným olejem, nalijeme na něj část umíchané směsi, do které vložíme připraveného candáta a zalijeme zbylou částí směsi, která musí být rovnoměrně rozvrstvena. Alobal uzavřeme, vložíme do vymaštěného pekáče a pečeme 30 minut. Potom alobal rozevřeme a pečeme ještě 20 minut. Před podáváním slaný obal odstraníme, rybu pokapeme citronovou šťávou a posypeme petrželovou natí.


Fotky receptu Candát pečený v soli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát pečený v soli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !