Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát po maďarsku

fotka Candát po maďarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Candát po maďarsku:

800 g candáta  |  sůl  |  olej  |  drůbeží vývar  |  lžíce sádla  |  cibuli  |  lžičku sladké papriky  | 2,5 dl kyselé smetany  | 20 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Candát po maďarsku:

Rybu rozdělíme po délce na dvě půlky, odstraníme hřbetní kost a částečně jí vykostíme. Osolíme, prudce opečeme na oleji, podlijeme trochou vývaru, přiklopíme a udusíme do měkka. V rozehřátém sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, hřbetní kost, kůži a hlavu s candáta a vaříme 20-30 minut. Vývar procedíme, přidáme smetanu, zahustíme moukou, povaříme a nalijeme na udušenou rybu. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Candát po maďarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát po maďarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky