Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Candát po vinárnicku:
4 porce candáta
| 4 porce bramborových kroket
| 1 cibule
| 20 dkg malinkých cibulek
| podle chuti: česnek, sůl, celý pepř
| podle potřeby: červené víno
| podle potřeby: máslo, mouka, vývar, čerstvá petrželka
Postup přípravy receptu Candát po vinárnicku:
Vymazat pánev, posypat jemně krájenou cibulkou, česnekem rozetřeným se solí, několika drcenými zrnky pepře, položit porce candáta a udusit s dobrým červeným vínem, jemně zahustit máslovou jíškou. V jiné pánvi udusíš na másle a trochou dobrého polévkového vývaru cca 20 dkg malinkých cibulek na měkko. Vinnou omáčku pak propasíruješ na dušené cibulky, necháš projít varem a poléváš porce candáta, posypeš sekanou petrželkou a podáváš s malými bramborovými kroketami.
Fotky receptu Candát po vinárnicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!