Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát podle staré kuchařky

fotka Candát podle staré kuchařky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Candát podle staré kuchařky:

800 g candáta bez hlavy a ocasu  | 50 g másla  | 1 cibule  | 1 lžíce sardelové pasty  | trochu petřželky  | 200 ml smetany  | trochu strouhanky podle potřeby  | špetka soli  | špetka pepře  | 1 citron  | trochu másla na pekáč

Postup přípravy receptu Candát podle staré kuchařky:

Rybu naporcujte, nasolte a nechte chvilku odležet. Změklé máslo utřete s sardelovou pastou, přidejte nasekanou cibuli a zelenou petrželku, trošku citronové kůry a pepř. Touto směsí potřete porce ryby, vložte je na máslo do pekáčku a zalijte smetanou. Maso pokapejte citrovou šťávou a posypejte strouhankou. Pekáček vložte do předehřáté trouby a pečte při 190 °C doměkka. Ozdobte dílky citronu a petrželkou a podávejte s opečenými bramborami.


Fotky receptu Candát podle staré kuchařky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát podle staré kuchařky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !