Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.01. 2025
Dnes má svátek Diana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát s jemnou petrželkovou omáčkou

fotka Candát s jemnou petrželkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Candát s jemnou petrželkovou omáčkou:

4 porce candáta  |  půl svazku petrželky  | 2 lžíce oleje  |  sůl  | Omáčka:  | 4 žloutky  | 1 lžíce másla  |  sůl  |  citrónová šťáva

Postup přípravy receptu Candát s jemnou petrželkovou omáčkou:

Očištěné porce candáta dáme do vařící vody, přidáme pokrájenou petrželku a zakapeme oleje. Rybí maso uvaříme doměkka. Mezitím v kastrůlku na mírném ohni šleháme až do zhoustnutí 4 žloutky s máslem a citrónovou šťávou. Pak omáčku zředíme vývarem z candáta podle chuti dosolíme. Porce ryby urovnáme na talíře a přelijeme.


Fotky receptu Candát s jemnou petrželkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát s jemnou petrželkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !