Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát s jemnou petrželkovou omáčkou

fotka Candát s jemnou petrželkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Candát s jemnou petrželkovou omáčkou:

4 porce candáta  |  půl svazku petrželky  | 2 lžíce oleje  |  sůl  | Omáčka:  | 4 žloutky  | 1 lžíce másla  |  sůl  |  citrónová šťáva

Postup přípravy receptu Candát s jemnou petrželkovou omáčkou:

Očištěné porce candáta dáme do vařící vody, přidáme pokrájenou petrželku a zakapeme oleje. Rybí maso uvaříme doměkka. Mezitím v kastrůlku na mírném ohni šleháme až do zhoustnutí 4 žloutky s máslem a citrónovou šťávou. Pak omáčku zředíme vývarem z candáta podle chuti dosolíme. Porce ryby urovnáme na talíře a přelijeme.


Fotky receptu Candát s jemnou petrželkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát s jemnou petrželkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles