Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát s perníkovou krustou

fotka Candát s perníkovou krustou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Candát s perníkovou krustou:

4 filety z candáta s kůží  | 4 lžíce strouhaného perníku  | 2 lžíce změklého másla  | 2 lžíce oleje  |  mletý bílý pepř  |  sůl  | plátky pomeranče na ozdobu

Postup přípravy receptu Candát s perníkovou krustou:

Troubu rozpálíme na 190 stupňů Celsia na horní pečení. Porce ryby osolíme a opepříme. Maso krátce opečeme na rozpálené pánvi s olejem kůží dolů a pak je přendáme na plech neopečenou stranou nahoru. Prsty smícháme máslo s nastouhaným perníkem a vytvoříme lepkavou drobenku, kterou rozdělíme na neopečenou stranu rybích porcí. Plech vložíme do rozehřáté trouby a po celou dobu pečení ryby kontrolujeme, aby se krusta na povrchu nespálila. Ryby pečeme tak dlouho, dokud perník s máslem neztuhne.
Rozdělíme je na talíře, doplníme plátkem pomeranče a ihned podáváme s různě upravenými bramborami.


Fotky receptu Candát s perníkovou krustou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát s perníkovou krustou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !