Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Candát v burgundské omáčce:
4 porce candáta
| cibulka
| podle chuti a potřeby: sůl, celý pepř, červené víno, máslo, mouka, čerstvá petrželka
| brambory
Postup přípravy receptu Candát v burgundské omáčce:
Na pánev dej rozpustit máslo, přidej jemně nakrájenou cibulku, pár kuliček pepře, trochu soli a přidej dobře oprané řezy z candáta. Zalej dobrým červeným vínem a vodou. Dus cca 10-15 min. Omáčku zahustíš jískou dělanou na másle, a propasíruješ ji na porce
candáta. Posypeš sekanou petrželkou a podáváš se solenými bramborami.
Fotky receptu Candát v burgundské omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!