Vložil: | HORAZU |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Candát vařený na modro:
1 000 g candátů
| 150 g celeru, petržele, mrkve
| 50 g cibule
| 30 g soli
| 2 g divokého koření
| 30 ml octu
| 100 g másla
Postup přípravy receptu Candát vařený na modro:
Ryby nasekáme na porce. Zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, vložíme do vařící vody, osolíme, přidáme koření a vaříme 10 minut, pak přidáme ocet a znovu vaříme. Do várky se zeleninou vkládáme porce ryb a zvolna vaříme doměkka. Uvařené porce nepatrně podlijeme horkou várkou a přelijeme rozpuštěným máslem.
Fotky receptu Candát vařený na modro:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!