Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát vařený na modro

fotka Candát vařený na modro
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Candát vařený na modro:

1 000 g candátů  | 150 g celeru, petržele, mrkve  | 50 g cibule  | 30 g soli  | 2 g divokého koření  | 30 ml octu  | 100 g másla

Postup přípravy receptu Candát vařený na modro:

Ryby nasekáme na porce. Zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, vložíme do vařící vody, osolíme, přidáme koření a vaříme 10 minut, pak přidáme ocet a znovu vaříme. Do várky se zeleninou vkládáme porce ryb a zvolna vaříme doměkka. Uvařené porce nepatrně podlijeme horkou várkou a přelijeme rozpuštěným máslem.


Fotky receptu Candát vařený na modro:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát vařený na modro
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !