4 silnější plátky šunky nebo libového šunkového salámu
| 4 půlky kompotované nebo hodně zralé broskve
| 1 lžíce Solamylu
| 1 lžíce tuku
| 1 šťáva z 1 citronu
Postup přípravy receptu Čarovnice broskvová:
Plátky šunky prudce opečeme na lžíci tuku. Ohřejeme 1/2 hrnku šťávy z kompotu a půlky broskví v ní prohřejeme. Použijeme-li čerstvé broskve, prohřejeme je v 1/2 hrnku vody, do které jsme přidali lžičku cukru a lžíci citronové šťávy. Opečené plátky šunky poklademe na talíř, na ně položíme prohřáté půlky broskví a přelijeme je horkou šťávou z broskví, kterou jsme zahustili lžící Solamalu a za stálého míchání nechali přejít varem. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Čarovnice broskvová:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!