Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou

fotka Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou:

600 g čerstvého pstruha bez kůže  | 3 polévkové lžíce olivového oleje  | 2 lžičky strouhaného parmazánu  |  fleur de sel (francouzská sůl, nemusí být)  | 250 ml jogurtu  | 2 polévkové lžíce kaparů  |  sůl a černý pepř

Postup přípravy receptu Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou:

Pstruha dejte na asi 30 minut do mrazničky – bude se snadněji vykosťovat a krájet.

Mezitím připravte omáčku: Mixujte jogurt s kapary a pomalu přidávejte olivový olej a parmazán. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.

Vychlazeného pstruha vykostěte ostrým nožem a nakrájejte na tenké filety - asi 12 kousků.
Filety rozložte na talíř, ozdobte několika kapary a přelejte omáčkou. Poprašte čerstvě mletým pepřem a fleur de sel (francouzská sůl, nemusí být).

Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !