Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čatní z červeného rybízu a červené cibule

fotka Čatní z červeného rybízu a červené cibule
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Čatní z červeného rybízu a červené cibule :

2 stř. velké červené cibule, oloupané a nakrájené na klínky  | 1 malá červená paprika, zbavená semínek a nakrájená na drobné kousky  | 2 PL olivového oleje  | 1 čerstvá červená chilli paprička, zbavená semínek a nakrájená nadrobno  | 2 velké stroužky česneku, oloupané a nasekané  |  centimetrový kousek čerstvého zázvoru, oloupaný a nasekaný najemno  | 200 ml červeného vinného octa  | 140 g přírodního cukru  | 1 ČL kořenící směsi Koření pěti vůní  | 1 ČL soli  | 200 g očištěného červeného rybízu

Postup přípravy receptu Čatní z červeného rybízu a červené cibule :

Cibuli a papriku promíchejte s olejem a potom osmahněte na rozpálené pánvi. Zelenina by měla zvláčnět a trochu chytit barvu; trvá to zhruba 5 minut. Vyjměte z pánve a dejte stranou.
2. Chilli, česnek a zázvor dejte spolu s polovinou octa do hrnce, uveďte do varu a na mírném ohni dvě až 3 minuty vařte. Vsypte cibuli s paprikou, přidejte zbylý ocet, všechen cukr, koření a lžičku soli.
3. Uveďte do varu a směs nechte na mírném plameni asi 5 minut probublávat tak, aby zhoustla. Přisypte rybíz a vařte ještě 5 minut: kuličky by měly začít praskat, ale neměly by se úplně rozvařit. Pak hrnec odstavte a obsah vlijte do ohnivzdorných sklenic, vypláchnutých horkou vodou.
4. Sklenice zavíčkujte, dokud je zavařenina ještě horká, obraťte dnem vzhůru. Po vychladnutí skladujte v lednici.


Fotky receptu Čatní z červeného rybízu a červené cibule :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čatní z červeného rybízu a červené
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !