Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cejni na kyselo

fotka Cejni na kyselo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Cejni na kyselo:

1kg cejnů  |  sůl  | 75dkg zelí  | 1 ks cibule  | 2 ks mrkve  | 1/2 ks celeru  |  Nálev:  | 8 kuliček koriandru  | 1ks bobkový list  | 8 kuliček pepře  | 3/4 l vody  | 1/4 l ocet  |  cukr nebo sacharin podle chuti

Postup přípravy receptu Cejni na kyselo:

Ryby očistíme a trochu větší rozpůlíme po páteří a dobře osolíme. Do sklenice dáme vrstvu rybek, vrstvu zelí a zeleniny. Nepěchujeme a jen setřasáváme. Jak vrstvíme, tak doléváme připraveným nálevem z uvedených přísad.
Naplněné láhve uzavřeme a cejni sterilizujeme 20-30 minut. Přílohy: chleba, pečivo.


Fotky receptu Cejni na kyselo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cejni na kyselo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky