Použité suroviny receptu Čekanka s kachními játry:
500 g kachních jater
| 50 g extra tvrdého sýra vcelku
| 4 ks čekanky
| 1 citron
| olivový olej
| máslo
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Čekanka s kachními játry:
Čekanku omyjeme a osušíme. Rozkrojíme na polovinu a řezné plochy potřeme citronem, aby nezhnědly. Játra opláchneme a osušíme. Na pánvi rozehřejeme olej, játra na něm opečte 5 minut po každé straně. Hotová játra rozložíme na teplý talíř, osolíme a opepříme. Na stejnou pánev dáme trochu másla a opečeme čekanku. Podáváme posypané sýrem. Příloha: brambory, chleba.
Fotky receptu Čekanka s kachními játry:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!