Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celerová polévka ze sardínie

fotka Celerová polévka ze sardínie
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Celerová polévka ze sardínie:

1 ks cibule  | 1 ls mrkev  | stroužek česneku  | 3 lžíce rajčatového protlaku  | 500 g řapíkatého celeru  |  olej  | 100 g strouhaného sýra  |  sůl  |  pálivá paprika  |  toastový chléb  |  máslo

Postup přípravy receptu Celerová polévka ze sardínie:

Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a mrkev na kostičky. Maso pokrájíme na malé kousky a vše osmažíme na oleji. Rajčatový protlak zředíme vodou, podlijeme jím maso a směs podusíme. Pak přidáme nakrájený celer a ještě pár minut dusíme. Ke směsi přilijeme 1,5 litru horké vody, osolíme, okořeníme pálivou paprikou a vaříme zhruba 20 minut. Na másle mírně opečeme toastový chléb, jednotlivé porce celerové polévky doplníme opečeným chlebem a posypeme jemně strouhaným sýrem.


Fotky receptu Celerová polévka ze sardínie:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celerová polévka ze sardínie
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !