Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černé jeřabiny do omáček

fotka Černé jeřabiny do omáček
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Černé jeřabiny do omáček:

1 kg černých jeřabin  | 600 g krystalového cukru  | 1 lžička skořice  | 1/2 lžičky kyseliny citrónové  | 2 lžíce šťávy z citrónu  | malý panák rumu

Postup přípravy receptu Černé jeřabiny do omáček:

Otrhané a oprané jeřabiny společně s cukrem dusíme 1 hodinu v troubě. Na plechu je promačkáme, ochutíme skořicí, přidáme kyselinu citrónovou a ještě podusíme. Nakonec vlijeme rum. Promícháme a plníme do sklenic. Obrátíme je dnem vzhůru a necháme vychladnout.


Fotky receptu Černé jeřabiny do omáček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Černé jeřabiny do omáček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles