Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černé rizoto

fotka Černé rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Černé rizoto:

500 g sépií  | 350 g rýže  | 2 stroužky česneku  | 1 dl olivového oleje  | 1 dl bílého vína  | 1 ks cibule  |  parmezán  |  sůl  |  pepř  | 1 svazeček petrželové natě

Postup přípravy receptu Černé rizoto:

Očištěné a z kůže stažené sépie nakrájíme na kousky. Cibuli, česnek a petrželovou nať nasekáme nadrobno. Rýži spaříme a propláchneme. Na rozehřátém oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájené sépie, promícháme a osmahneme. Pak přidáme nasekaný česnek a rýži, promícháme, vmícháme barvivo z váčku sépie, zalijeme vínem, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vodou. Nakonec posypeme sekanou petrželkou a parmezánem. Podáváme se salátem.


Fotky receptu Černé rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Černé rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !