Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Čertovo rybí filé

fotka Čertovo rybí filé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Čertovo rybí filé:

600 g rybího filé  | 1 lžíce plnotučné hořčice  | 1 paprikový lusk  | 1 špetka mletého pepře  | 1 lžíce oregána  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 lžíce jemné strouhanky  |  citrón  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Čertovo rybí filé:

Paprikový lusk očistíme a současně s petrželovou natí ho jemně nasekáme. Přidáme hořčici, oregáno, olej a pepř a vzniklou směsí potřeme porce filé, vložíme je do pekáčku s trochou olivového oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme.

Při podávání rybu ozdobíme plátkem citrónu a jako vhodnou přílohu můžeme podávat brambory, bramborové hranolky, krokety nebo pečivo.


Fotky receptu Čertovo rybí filé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čertovo rybí filé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !