Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Český anklbens

fotka Český anklbens
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Český anklbens:

200 g cukru  | 2kg hub  | 250 ml octu  | 1 láhev kečupu  | 1lžíce soli  | 1lžička mletého zázvoru  | 2lžičky pepře  | 600g cibule  | 1kg paprik  | 250ml oleje

Postup přípravy receptu Český anklbens:

Zeleninu očistíme. Cibule nasekáme najemno. Papriky nakrájíme na větší kostičky a zázvor na menší.

Houby očistíme, otřeme vlhkou utěrkou a nakrájíme na menší kousky. Poté je svaříme ve slané vodě.

Ve větší pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm cibuli. Přidáme papriky, koření, ocet a kečup. Vše orestujeme, přidáme houby, krátce osmahneme a odstavíme.

Omáčku plníme do sklenic a sterilujeme při 100 °C asi 30 - 60 minut. Záleží na tom, na jak velké kousky jsme nakrájeli papriky a houby.


Fotky receptu Český anklbens:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Český anklbens
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !