Použité suroviny receptu Česneková omáčka s cibulí:
600 ml vývaru nebo vody
| 6 stroužků česneku
| 1 velká cibule
| 70 g hladké mouky
| 60 g másla
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Česneková omáčka s cibulí:
Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme najemno a česnek prolisujeme. Máslo rozehřejeme v kastrolu a zaprášíme moukou, vzniklou jíšku postupně zalijeme za stálého míchání vývarem, přidáme prolisovaný česnek a nakrájenou cibuli. Zvolna vaříme asi 20 minut. Hotovou omáčku propasírujeme přes síto, ochutíme solí a pepřem. Podáváme k vařenému masu.
Fotky receptu Česneková omáčka s cibulí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!