Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 29.06. 2024
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česnekovaný kapr na roštu

fotka Česnekovaný kapr na roštu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 125 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Česnekovaný kapr na roštu:

4 podkovy kapra  | 4 plátky citronu  | 2 stroužky česneku  |  citronová šťáva  |  olej  |  sůl  |  kmín  |  česnekové máslo

Postup přípravy receptu Česnekovaný kapr na roštu:

Podkovy kapra na hřbetu nařízneme a do každého otvoru vložíme kolečko citronu. Pak rybu osolíme, potřeme česnekem a olejem, zakapeme citronovou šťávou a necháme 2 hodiny odležet.
Na roštu ji posypeme kmínem a grilujeme z obou stran 3-5 minut.
Na hotové porce položíme kolečko česnekového másla.


Fotky receptu Česnekovaný kapr na roštu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Česnekovaný kapr na roštu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !