Použité suroviny receptu Česnekové kuře pro Nera :
1 kuře
| 14 velkých stroužků česneku
| sůl
| 10 dkg másla
| trochu koření-Divočina,(nebo podle chuti)
| 1 tatarská omáčka (250 ml)
| vývar na podlití (stačí i voda)
Postup přípravy receptu Česnekové kuře pro Nera :
Kuře omyjeme a prošpikujeme česnekem. Potom osolíme a položíme na pekáč na bříško. Posypeme Divočinkou, položíme na něj plátky másla a trochu podlijeme. Dáme do trouby a pečeme až do růžova. Když má správnou barvu, otočíme a pečeme ještě asi 1/2 hodiny. Kuře skoro hotové vyndáme a celé pomažeme tatarskou omáčkou. Ještě naposledy ho vrátíme do trouby a necháme dopéct do růžova.
Fotky receptu Česnekové kuře pro Nera :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!