Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.10. 2024
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ceviche

fotka Ceviche
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ceviche:

1  kg filet bílého rybího masa, například tresky  | 6–8 citronů  | 3 velké červené papriky  | 3 zelené papriky  | 6 středně velkých cibulí  |  500 ml rostlinného oleje  | 300 ml ostré tomatové omáčky  | 5–6 lžic worcesterské omáčky  | 1 kg zralých, ale pevných rajčat  | 2–3 lžíce sušeného rozemnutého oregana  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Ceviche:

Rybí maso dejte asi na půl hodiny do chladu, aby se zpevnilo a líp se vám krájelo. Pak ho nakrájejte nejdřív na úzké proužky a poté na co nejdrobnější kostičky. Z citronů vymačkejte všechnu šťávu. Zalijte jí kostičky rybího masa v misce a tu potom vložte do chladničky. Tradiční doba chlazení, během níž maso působením šťávy dokonale zkřehne a zprůsvitní, je šest hodin.
Rybí maso vsypte do cedníku a důkladně propláchněte pod tekoucí vodou – šťáva už svůj účel splnila. Propláchnuté maso nechte odkapat na vrstvě kuchyňského papíru (stačí v cedníku). Rajčata přelijte v hrnci horkou vodou a minutu je v ní ponechte; slupka pak půjde snadno stáhnout.
Zatímco rajčata chladnou, nakrájejte papriky (opláchnuté
a zbavené jádřinců) na kostičky.
K přípravě ceviche můžete zužitkovat i další druhy různě barevné zeleniny.
Na stejně drobné kostičky nakrájejte i cibuli. Oregano, nejdřív dobře rozemněte
v dlani, aby se uvolnilo co nejvíc vůně. Zalijte tomatovou omáčkou a olejem, dochuťte worcesterskou omáčkou, solí a pepřem. Ihned podávejte.


Fotky receptu Ceviche:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ceviche
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky