1 ks vejce
| sůl
| 1 sáček chalupářské polévky Magi
| 1 ks pórek
| 50 g másla
| 200 g čerstvých hub
| zelená petrželka
| 1,5 l vody
Postup přípravy receptu Chalupářská polévka :
Nepostupujeme podle návodu na vaření polévky v sáčku!
Pórek si nakrájíme na kolečka. Houby dobře očistíme, opláchneme a nakrájíme na kostičky. Na pánvi si rozpustíme máslo a na něm podusíme nakrájené houby. Do hrnce dáme asi 1,5 l studené vody. Do ní nasypeme a dobře rozmícháme Chalupářskou polévku v sáčku a vaříme. Přidáme asi půl lžičky soli. Jakmile se polévka vaří, vsypeme podušené houby a nakrájený pórek. Zhruba po 10-ti minutách varu vmícháme do polévky rozšlehané vejce. Jakmile vejce ztuhne, polévka je hotová. Na talíři chalupářskou polévku posypeme nakrájenou zelenou petrželkou nebo jinou oblíbenou zelenou natí.
Fotky receptu Chalupářská polévka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!