Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chalupnická polévka z podmáslí

fotka Chalupnická polévka z podmáslí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Chalupnická polévka z podmáslí :

2 vejce  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce krupice  |  sůl  |  kmín  |  polévkové koření  | 8 dcl podmáslí  | 6 dcl vody  | Toasty:  | 4 plátky veky  | 1 lžíce másla  | 80 g strouhaného tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Chalupnická polévka z podmáslí :

Do vroucí vody s kmínem a solí zašleháme podmáslí, ve kterém jsme předtím rozmíchali prosátou hladkou mouku a krupici. Vše povaříme, potom přidáme syrové máslo, dochutíme polévkovým kořením a podle potřeby osolíme.
Do hotové polévky (do každé porce) vkládáme půlku vařeného vejce rozkrájeného na větší kousky.
Plátky veky rozkrojíme šikmým řezem na dvě stejné poloviny, potřeme je máslem a posypeme strouhaným sýrem. Připravené toastíky zapečeme v troubě a teplé podáváme k polévce.


Fotky receptu Chalupnická polévka z podmáslí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chalupnická polévka z podmáslí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !