400-500 g jater
| 1 sklenka bílého vína
| 1 ks menší cibule
| 1 stroužek česneku
| 5 lístků máty peprné
| 1 lžička petrželky
| pepř
| trochu kmínu
| trochu papriky
| trochu skořice
| 3 lžíce oleje
| 2 lžíce strouhanky
| citrón
| sůl
Postup přípravy receptu Chanfaina:
Pokrájená játra dusíme s pepřem na víně do měkka. Rozpálíme olej, osmahneme nakrájenou cibuli a česnek doskleněna. Přidáme koření, játra, mátu, petrželku a zalijeme vývarem z jater a zasypeme strouhankou. Dusíme deset minut. Osolíme, obložíme plátky citronu a chanfaina podáváme s chlebem či rýží.
Fotky receptu Chanfaina:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!