Použité suroviny receptu Charčo - gruzínská polévka:
1 kg masa z hovězího zadního
| skopového, vepřového
| 1 hrst čerstvého koriandru
| koriand sypký (těžko se shání, k dostání u kršňáků)
| pepř celý
| bobkový list
| paprika pálivá i sladká
| 200 g sušených švestek
| 3 ks cibule
| 1 ks celý česnek
| smetana
| kečup
| tabasco
Postup přípravy receptu Charčo - gruzínská polévka:
Maso přivedeme do varu, hned vyměníme vodu a vaříme cca 1 a 1/2 hod. Maso nakrájíme, přidáme nasekanou cibuli, vymačkaný česnek, všechno koření kromě čerstvého koriandru, švestek, kečupu a tabasca. To vše přidáme nakonec. Švestky necháme rozpustit a podáváme se smetanou. Je to lahůdka!
Fotky receptu Charčo - gruzínská polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!