1 kg bůčku nebo krkovice - nižší
| 15 stroužků česneku
| 5 bobkových listů
| 5 kuliček nového koření
| 1 a půl lžíce soli
| Na kořenící kašičku:
| 12 stroužků česneku
| půl lžičky pepře
| půl lžičky sladké papriky
| 5 kapek worcesteru
| na špičku nože pálivé papriky
| 4 - 5 lžic vývaru z masa
Postup přípravy receptu Chlapský šmak:
Maso uvaříme, vykostíme, ještě teplé potřeme kořenící kašičkou. Zabalíme do alobalu a necháme vychladnout - alespoň 4 hodiny. Poté vložíme do lednice a necháme 7 dnů uležet. Podáváme studené s chlebem.
Fotky receptu Chlapský šmak:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!