Použité suroviny receptu Chlazená polévka z podmáslí, ředkviček a paprik:
400 ml podmáslí
| svazek ředkviček
| petrželka
| 1 velká zelená paprika
| sůl a bílý pepř
| dle chuti tmavé pečivo
Postup přípravy receptu Chlazená polévka z podmáslí, ředkviček a paprik:
Papriku na suché pánvi opečeme ze všech stran. Tenkou slupku oloupeme, papriku nakrájíme na kousky. Ředkvičky očistíme, polovinu nakrájíme na plátky a zbývající kuličky nasekáme na kousky. Petrželovou nať jemně nasekáme.
Podmáslí s paprikami a ředkvičkami mixujeme 2 minuty, přidáme sůl, pepř a část zelené petrželky. Ještě krátce promixujeme a rozdělíme do misek.
Polévku z podmáslí zdobíme kolečky ředkviček a zbytkem petrželky. Polévku z podmáslí podáváme vychlazenou s tmavým pečivem.
Fotky receptu Chlazená polévka z podmáslí, ředkviček a paprik:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!