Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.09. 2025
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlebíček plný ovoce

fotka Chlebíček plný ovoce
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Chlebíček plný ovoce:

3 lžíce maizeny /škrob/  | 150 g cukru krupice  | 4 vejce  | 1 prdop  | 5 lžic mléka  | 20 g čokolády na vaření  | 100 g tuku na pečení  |  sůl  | 100 g směsi rozinek a ořechů  | 150 g hrubé mouky  | 25 g cukru  | 25 g másla  | náplň  | 1 lžička skořice  | 4 jablka  | 2 lžíce cukru

Postup přípravy receptu Chlebíček plný ovoce:

Vejce rozklepneme a oddělíme bílky od žloutků. Z bílků se špetkou soli ušleháme tuhý sníh. Jablka umyjeme, oloupeme, odstraníme jádřince a nastrouháme nahrubo.

Tuk, žloutky a cukr vyšleháme do pěny, přidáme mléko a střídavě vmícháme mouku s kypřícím práškem a škrobem a lehce přimícháme sníh z bílků. Nakonec přidáme pokrájené suché ovoce a nalámanou čokoládu.

Těsto rozetřeme do vymazaného a moukou vysypaného vyššího kastrůlku. Na těsto poklademe nastrouhaná jablka, poprášíme je skořicí a pocukrujeme. Nakonec vše zasypeme drobenkou.

Chlebíček pečeme na 180 °C asi 40 minut.


Fotky receptu Chlebíček plný ovoce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chlebíček plný ovoce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !