Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chobotnice pečené na víně

fotka Chobotnice pečené na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Chobotnice pečené na víně:

1/2 kg chobotniček  | 5 stroužků česneku  | 5 lžic olivového oleje  | 4 lžíce sezamového oleje  | 3 lžíce slunečnicového oleje  |  petrželová nať  | 1/2 litru mléka  | 1 ks větší cibule  |  červené víno (polosuché)

Postup přípravy receptu Chobotnice pečené na víně:

Chobotničky očistíme a propláchneme vodou. Zalijeme je mlékem a odložíme přinejmenším na půl hodiny do lednice. Poté do pekáčku nalijeme oleje, vložíme nakrájenou cibuli a propláchnuté ve vodě chobotnice, pečlivě zakryjeme vše alobalem a vložíme do trouby rozehřáté na 180 stupňů. Po hodině vsypeme na drobno nakrájený česnek, víno a petrželku a ještě dvacet minut na 200 stupních odkryté opékáme.



Fotky receptu Chobotnice pečené na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chobotnice pečené na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !