Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chorizo kotlík

fotka Chorizo kotlík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Chorizo kotlík :

5 brambor  | 1 pár klobás Chorizo  | 1 cibule  | pár stroužků česneku  | pár kousků oliv  | trochu sušených rajčat  | 1 ančovička  | trochu pálivé a sladké papriky  |  sůl  |  pepř  | špetka chilli koření  |  majoránka

Postup přípravy receptu Chorizo kotlík :

Do hluboké pánve nebo litinového kotlíku dáme osmahnout cibuli, česnek... přidáme sůl a trochu pepře, Chorizo klobásu oloupeme (můžeme použít i jinou - Dunajská, Jánošík...apod.) a přidáme do kotlíku. Necháme chvíli opražit, přidáme brambory, sladkou pariku vysoké kvality, trochu pálivé... Dále sušená rajčata, když nejsou tak čerstvá, olivy nejlépe černé a kdo má rád tak jednu ančovičku nakrájenou na drobno. Potom vše zalijeme vodou a necháme vařit, dokud se brambory téměř nerozvaří.
Dochutíme třeba trochou majoránky a ke konci vaření můžeme přidat ještě trochu česneku.



Fotky receptu Chorizo kotlík :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chorizo kotlík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !