Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2025
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřest s parmezánem

fotka Chřest s parmezánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Chřest s parmezánem:

625 g chřestu  | 90 g nastrouhaného parmezánu  | dílky citronu a petržele na ozdobu  |  marináda:  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 lžíce suchého bílého vína  | 1 lžíce vinného octa  | 3 ks rozdrcené stroužky česneku  | 1/4 lžíce provensálských bylinek  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Chřest s parmezánem:

Oloupeme chřest a odkrájíme jeho dřevnaté konce. Připravíme marinádu: smícháme olej, víno, vinný ocet, česnek, provensálské bylinky, sůl a pepř. Obalíme chřest v marinádě, přikryjeme jej a necháme marinovat 15 minut. Posypeme talíř parmezánem. Obalíme v něm chřest a pak jej ve vrstvách poklademe na mělkou ohnivzdornou mísu. Polijeme chřest zbývající marinádou a v troubě předehřáté na 200 stupnů pečeme 15-20 minut, až je chřest nazlátlý a bublá. Chřest s parmezánem ozdobíme citronem a snítkami petržele a hned podáváme.


Fotky receptu Chřest s parmezánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest s parmezánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !