Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chřestový pudink

fotka Chřestový pudink
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Chřestový pudink:

500 g zeleného chřestu  |  sůl  | 200 g nakrájené housky  | 100 ml mléka  | 100 g másla  |  strouhanka na vysypání misek  | 4 vejce  | 100 g nastrouhaného parmazánu  |  muškátový oříšek  |  mletý černý pepř

Postup přípravy receptu Chřestový pudink:

Výhonky chřestu očistíme škrabkou a zdřevnatělé konce odřízneme. Vaříme je asi 8minut v osolené vodě. Housky namočíme do mléka. Čtyři misky vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Zbylé máslo rozpustíme v kastrůlku. Z vychladlých výhonků odřízneme několik špiček na ozdobení. Zbylý chřest rozmixujeme za stálého přilévání rozpuštěného másla. Vmícháme vymačkanou housku, vejce, parmazán a nastrouhaný muškátový oříšek. Osolíme a opepříme. Směsí naplníme misky a zapékáme je v troubě při 180C asi 20 minut. Pak pudink vyklopíme na talíř a ozdobíme špičkami chřestu.


Fotky receptu Chřestový pudink:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřestový pudink
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !