Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chutné filé z ryby pečené na bramborách

fotka Chutné filé z ryby pečené na bramborách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Chutné filé z ryby pečené na bramborách:

2 velké brambory, na plátky nakrájené  | 600 ml rybího vývaru, nebo vody  | 900 g filé z tresky, nebo jiné pevné, bíle ryby  | 1 malá kytička kopru, uschovat nějaký na omáčku a ozdobu  | 1 pórek, nakrájený na 5cm špalíčky a ty rozkrojené na tenké proužky  | 4 lžíce másla (60g)  | na pokapání: olivový olej  | podle chuti: sůl a pepř  | Omáčka:  | 150 ml 18% sladké smetany  | dle chuti: nastříhaný kopr

Postup přípravy receptu Chutné filé z ryby pečené na bramborách:

Předehřát troubu na 200°C.
Uvařit brambory ve vývaru, nebo vodě po 7-10min. do měkka. Slít brambory a uschovat tekutinu.

Ochutit rybu. Rozdělit brambory na 1/2. Rozložit 1/2 tak, aby se přelínaly a vytvořily 4x tvar kytičky. Poskládat je na vymaštěný plech s okrajem.

Ochutit brambory a na každou hromádku nastříhat trochu kopru. Uschovat něco kopru na omáčku a ozdobu. Povrch posypat 1/2 pórku. Nahoru položit kousek másla.

Nahoru položit rybu, posypat opět pórkem a zbytkem brambor. Pokapat olejem a péct nepřikryté po 15-20min.

Na prudko vařit uschovanou tekutinu z brambor po 10min., nebo až se zredukuje o 2/3. Postupně dovnitř zamíchat smetanu a kopr. Vařit po 5min, až omáčka trochu zhoustne.

Vyjmout rybu z trouby a ozdobit ji zbytkem kopru. Poskládat porce na nahřáté talíře a podávat je s omáčkou.


Fotky receptu Chutné filé z ryby pečené na bramborách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chutné filé z ryby pečené na bramborách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zlato