1 kg cibule
| 60 g másla
| 1,5 l hovězího vývaru
| 2 lžičky cukru
| 250 ml červeného vína
| 1 ks malá bageta
| 90 g tvrdého sýru
Postup přípravy receptu Cibulačka s vínem:
1) Cibuli opláchneme a nakrájíme na kolečka. Podusíme ji na másle asi 25 minut. Pak cibuli posypeme cukrem a osmahneme dozlatova.
2) přilijeme hovězí vývar a červené víno. Polévku vaříme zhruba půl hodiny. Zatím bagetu nakrájíme na malé kousíčky a opečeme je na másle.
3) Porce polévky cibulačky ozdobíme opečenými plátky bagety a nastrouhaným sýrem. Můžeme posypat i petrželkou.
Fotky receptu Cibulačka s vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!