Použité suroviny receptu Cibulačka se zapečeným toastem:
750 g cibule
| 750 ml vody
| 250 ml bílého vína
| sůl a pepř podle chuti
| 1 kostka Maggi Bylinky bazalka a tymián
| 4 ks toasty nebo bageta
| sýr
| olej
| 1 ks Maggi Zlatý zeleninový bujon
Postup přípravy receptu Cibulačka se zapečeným toastem:
Oloupané cibule rozpůlíme a nakrájíme na plátky, které osmahneme cca dvě minuty na olivovém oleji. Poté k cibuli přidáme kostku MAGGI Bylinek bazalka a tymián nebo sušené bylinky a smažíme ještě asi dvě minuty. Zalijeme vodou a vínem, vhodíme MAGGI Zlatý zeleninový bujón a necháme povařit cca dvacet minut.
Mezitím si připravíme toasty, které opečeme v troubě nebo na pánvi dozlatova (nejlépe na trošce oleje) a ještě teplé je zasypeme strouhaným sýrem. Cibulačku odstavíme, podle chuti dosolíme a opepříme nejlépe čerstvě mletým pepřem a nalijeme do misek. Nahoru opatrně položíme toasty a nakonec můžeme dozdobit jemně nasekanou petrželí.
Fotky receptu Cibulačka se zapečeným toastem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!