Použité suroviny receptu Cibulová polévka s jatrovými noky:
2 lžíce Ceresu Soft
| 2 cibule
| 2 lžíce hladké mouky
| 1/2 kotky masoxu
| 1/2 l vody
| 1/2 l mléka
| sůl
| 150 g zavářky
Postup přípravy receptu Cibulová polévka s jatrovými noky:
Na tuku zpěníme oloupanou, nakrájenou cibuli, zasypeme ji hladkou ji hladkou moukou a za stálého míchání necháme zezlátnout. Poté hned zalejeme vodou, přidáme masox a necháme asi 20 minut povařit. Pak zavaříme malou lžičkou nočky z koupené hotové zavářky a necháme asi 10 min zvolna povařit. Vše zalejeme mlékem, a dochutíme.
Fotky receptu Cibulová polévka s jatrovými noky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!