Použité suroviny receptu Cibulová polévka s masem a žampiony:
1 l vývaru z masa
| 250 g cibule
| 150 g vařeného hovězího
| 200 g žampionů
| 3 lžíce oleje
| dle chuti: sůl a pepř
| dle chuti: pažitka
| několik plátků bílého toastového chleba
| 2 krémové sýry
Postup přípravy receptu Cibulová polévka s masem a žampiony:
Do kastrolu vlijeme olej, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, nakrájené žampiony a krátce podusíme. Vsypeme vařené maso nakrájené na kostičky, zalijeme vývarem, dochutíme kořením a krátce povaříme. Do porcí polévky přidáme nasekanou pažitku a doplníme toasty, které potřeme sýrem a zapečeme.
Fotky receptu Cibulová polévka s masem a žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!