Vložil: | Hankca |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif)
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Čínské kostky z hovězího masa:
1/2 kg hovězího masa ze svíčkové nebo roštěnce
| 1 lžíci oleje
| 2 lžíce sójové omáčky,
| sůl
| pepř,
| celer
| 2 cibule
| 2 dl vody nebo vývaru
| 250 g žampionů
| 1 lžíci škrobové moučky
Postup přípravy receptu Čínské kostky z hovězího masa:
Hovězí maso nakrájíme na kostky, opečeme na rozpáleném oleji, vyjmeme, přidáme sójovou omáčku, osolíme, opepříme, vyndáme a odstavíme na nějaké teplé místo. Na zbylém oleji osmahneme na proužky nakrájený celer a cibuli a na plátky nakrájené houby, podlijeme a podusíme. Vložíme zpět maso, zalijeme škrobovou moučkou rozmíchanou ve 3 lžících vody a za stálého míchání povaříme.
Nejlepší je čínské kostky z hovězího podávat samozřejmě tradičně s rýží.
Fotky receptu Čínské kostky z hovězího masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!