Postup přípravy receptu Čínské nudle s kuřecím masem a zelím:
Maso si pokrájíme na malinké kousíčky, dáme do misky, osolíme a zakapeme sojovkou. Mezitím si pokrájíme zeleninu - pórek na kolečka, mrkev nastrouhat na hrubém struhadle, papriku na slabé nudličky a čínské zelí na nudličky. Pak na pánvi osmahneme maso a přidáme grilovací koření a koření na čínu. Když je maso osmahnuté, tak přihodíme pórek, mrkev, papriku - promícháme a podlijeme troškou vody (vody nedávat moc). Když je zelenina změklá, tak přidáme čínské zelí, promícháme a necháme asi ještě 3-5 minutek vařit. Dle potřeby vždy doléváme troškou vody. Poté ještě dochutíme solí, zakápneme sojovkou a můžeme ještě přidat půlku čajové lžičky koření na čínu. Pak směsku hodíme do mísy a jdeme uvařit nudle dle návodu na obalu. Ty jsou během dvou minut hotové, proto je děláme až nakonec. Nudle scedíme, zakápneme sojovkou a přidáme do mísy k směsce. Vše spolu důkladně promícháme a můžeme podávat.