Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 08.09. 2025
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čínský uzený úhoř

fotka Čínský uzený úhoř
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Čínský uzený úhoř:

2 menší úhoři  | ½ šálku desertního vína  | 2 lžíce sojové omáčky  | 1 lžička mletého cukru  | dle chuti: sůl  | 2 stroužky česneku  | ½ lžičky glutasolu  | 1 špetka mletého zázvoru  | dle potřeby: olej na smažení  | dle potřeby: rybí vývar na podlití

Postup přípravy receptu Čínský uzený úhoř:


Očistěné úhoře nakrájíme na několik menších dílů. Na hřbetě podél páteře prořízneme kůže několika zářezy. Vložíme do misky, zalijeme sojovou omáčkou a vínem, přidáme cukr, sůl, strouhaný zázvor, glutasol, plátky česneku a dolijeme studeným vývarem tak, aby kousky úhoře byly potopeny. Promícháme a dáme do chladu na 6 hodin marinovat. Marinované kousky vyjmeme a na sítu necháme odkapat. V menší dávce oleje jen zlehka osmahneme. Takto připravený polotovar urovnáme na udící rošt a vyudíme.



Fotky receptu Čínský uzený úhoř:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čínský uzený úhoř
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !